Linsoul Tin HiFi T2 Anmeldelse

Test af en af de mest populære modeller In ear headphones indenfor Chi-Fi i øjeblikket – nemlig Linsoul Tin HiFi T2.

Indpakning, tilbehør og første indtryk:

Det første der kom i tankerne efter at have flået den brune papkasse fra Amazon fra hinanden, var egentlig ikke noget ekstraordinært, der lå en lille hvid kasse.

Men inde i den neutrale hvide kasse lå den fineste blå emballage, designet til at ligne en mini version af et ældre leksikon, en æske der ligner en bog, med ordene TinHifi og et lille flot logo indtrykket i den læderagtige overflade. 

Åbner man låget til den lille “bog” mødes man af et lækkert minijack stik i guld og carbon lignende mellem sektion. Og 2 identiske in-ear “hoveder” med røgfarvet gennemsigtige gummipropper på. Man ser med det samme der er kælet for materialerne, hovederne er lavet af metal som nærmest føles som stål. wow.

Kablet er snoet og føles virkelig lækkert, i modsat ende af minijack stikket sidder der MMCX connector som nemt og hurtigt kobles ind i hovederne. På kablet sidder der en lille gennemsigtig perle der kan flyttes således man selv kan bestemme hvor langt man vil have den del af kablet der er delt i 2.

Udover de gummipropper der sidder på hovederne medfølger der 10 stk gummipropper i andre størrelser, samt 2 stk. blå propper i memory foam/skum. 

Det må siges at være godkendt, der bør være et par iblandt der passer uanset størrelsen på dine øregange.

Linsoul Tin Fifi T2 emballage

Komfort og design

Lækre materialer og flot design, men hvordan sidder de? 

Jeg startede med at tage Tin HiFi T2 i brug med de præinstallerede gummipropper. 

De kan side på 2 forskellige måder i ørene, enten som man normalt ville gøre med in-ear headphones i den billige ende eller dem der medfølger til typisk smartphone. 

Anden måde er med kablerne vendende opad, og rundt om ørene, så trækker kablet ikke i hovederne, og har mindre risiko for at falde ud. Det er en måde der måske kan virke lidt spøjs for folk der ikke har prøvet det endnu, men man vænner sig hurtigt til det, det tager lidt længere tid at tage dem i og ud på den måde. 

De sidder bedst på den måde, og det påvirker lyden en smule til det bedre.

Men man er ikke låst til at bruge dem på den måde, som man for eksempel er med in-ear modellerne fra Shure.

De medfølgende skumpropper får enhederne til at sidde stramt og sikkert, men stadig komfortabelt, et minus jeg dog oplevede var at de fra tid til anden blev siddende i øret når jeg ville tage dem ud, da skumpropperne ikke sidder nær så godt fast på selve enhederne som gummipropperne gør.

Jeg har dog ingen problemer haft med andre skumpropper jeg havde i forvejen, så måske det bare er de medfølgende der ikke har den 100% korrekte form i hullet.

Linsoul Hifi Tin T2

Lyd

En af de stærkeste punkter ved Chi-fi er at man virkelig får lyd for pengene. Her skuffer Tin Hifi T2 bestemt ikke.

Det er en model der omtalt i mange Chifi kredse som de bedste in ear høretelefoner til prisen. 

Den allerførste ting jeg bemærker da jeg smider nogle numre i ørene med Spotify, er at Soundstage er større end jeg har oplevet det før med in-ear hovedtelefoner i denne prisklasse.

Jeg føler straks at lyden er omkring mig og ikke kun inde i ørene, bassen runger rundt om ansigtet, på den helt rigtige måde. 

Apropos bassen, så føles den stram og kontant, ikke mudret på nogen måde som nemt kan opleves på in-ears i den her prisklasse.

Bassen lyder godt, uanset om jeg smider Rnb, hiphop eller rock på.

Hvis du er til meget bass er Tin Hifi T2 nok ikke den mest oplagte model, den går ikke dybt og er ikke fyldig som sådan.

Vokaler er skarpe og præcise, hvilket gør oplevelsen endnu mere intim, jeg har med Tin hifi T2 hørt en del mere stille musik med gode vokaler end jeg plejer under mine test af høretelefoner, det lyder virkelig godt.

Akustisk musik, klaver og guitar især lyder sprødt! 

Man kan høre når artisten slipper strengene på guitaren, det er virkelig imponerende i så billig en høretelefon.

Konklusion

Jeg er virkelig positiv overrasket over Tin Hifi T2 – de fortjener de ros de får rundt omkring på nettet på diverse forums og grupper for høretelefoner. 

Jeg har bestemt fået øjnene endnu mere op for Chi-Fi og vil i fremtiden helt sikkert købe mere af den slags, næste gang bliver måske en forstærker eller DAC, tror jeg.

Hvis du står og mangler et sæt in-ear headphones, og ikke absolut er på udkig efter de store brand navne som Sennheiser, JBL, Sony eller lignende så synes jeg helt sikkert at du bør overveje Linsoul Tin Hifi T2 kraftigt.

Køb Linsoul Tin Hifi T2 på http://www.amazon.co.uk – så er du sikker på de ikke ender i tolden, modsat aliexpress, alibaba og lignende.